Sėkmė
Tamsi tema
Pasirinkite kalbą
Tamsi tema
Pasirinkite kalbą

Namuose pas draugą

Aš sėdžiu pas tave namie, kėdėje prie tavo kompo. Kai tik išgirstu, kad nori eiti ten pat, aš staigiai užlendu užbėgu į priekį ir atsisėdu tenais pirmas. Vieną, antrą, trečią kart... Galiausiai neištvėręs tu sakai.
- Nu pasitrauk arba aš atsisėsiu ant tavęs!
- Gerai, sėsk, nors ir dabar! - atsakau aš. Juk jau seniai fantazuoju, kaip ant mano klyno sėdi vaikinas, ir neatlaikęs šio malonumo, apsikončinu į savo kelnaites.
Tuomet mikliu judesiu tu tik krypt ir užslegi mano penį savo šikna. Ach, tie tavo juodi džinsai. Sėdėdamas tu sau ramiai žaidi kompiuterinį žaidimą, retkarčiais vis kažką užsigerdamas. Tau besėdint, kelis kartus iš tavo subinės pasigirsta „prrrpt“, tprrrr“ ir pan. Garsai, bei po jo sekantis palydovas - kvapelis. Aš tą kvapą įtraukiu į save tiek per nosį, tiek per burną. Koks malonumas. Tada tu nusijuokdamas sakai:
- Mėgsti uostyt šaibas?
- Joa! - su pasitenkinimu atsakau aš.
- Pyzdaaaaaa! - nusižvengdamas atsakai tu.
- Galiu įkišti pirštą tau į skirmantą ir perbraukti - nedrąsiai pasiteirauju aš.
- Tu gal pydaras? - pusiau rimtai pusiau juokais atsko jisai.
Akimirką patylim. Galiausiai tu nuo manęs nulipi. Mėgaujuosi akimirką, mano klynas, nubezdėtas, nusėdėtas, katik po vaikino pakilimo nuo manęs. Kaip aš myšiu paskui? - užduodu klausimą tiek sau, tiek jam? O jei man išsitraukus savo daikčiuką, prieš akis stovės momentas, kai tu ant manęs sėdėjai ir penis bus stajakinės būsenos? Taigi nueinu į tuliką - sperma kelnėsna neiššovė, tačiau išbėgo tas sekretas, vandenėlį primenantis priešejakuliacinis skystis. Stoviu priešais klozetą. Bandau imituoti masturbaciją, bandau lyg šlapintis, bet to nepadarau. Atsisėdu ant klozeto. Sėdžiu gal pusvalandį. Įduris pasibeldi tu. Sakai:
- Tu greit išeisi, aš irgi noriu šikt!
Tą akimirką man lyg širdis apsąla. Nejaugi jis neiškentęs padarys tą patį, ką ir ant kėdės prie kompo, tik šįkart jau nuogas?
- Kas bus jei neišeisiu? - pasiteirauju.
- Apšiksiu tave ir tavo pasididžiavimas bus rudas. Bleeet, nu eik gi! Davai...
Tuomet aš nusismaukiu triusikus žemyn, o „be apsaugos“ likęs penis kaipmat pakyla.
- Nori vaikščiot šūdinu peniu? Gerai, kaip sau nori. Skaičiuoju iki trijų. 1,2,3...
Ir tuomet tu atsuki man nugarą, ir abiejų rankų judesiu nusimeti apačion juodus džinsus bei juodos spalvos triusikus, ant kurių nupiešti žali kanapių lapai. Pamatau tavo sėdmenis. Ir jie tiek riečiasi, pasimato išangė, iš kurios ant mano vyriškumo simbolio lėks visas tavo brudas. Na ir tu atsisėdi itin tiksliai - tavo skirtukas pilnai apgobia mano draugužį - manasis draugužis įsispraudžia tau į skirtuką. Pasijaučia tas šiknos kvapas - t.y. ankstesnio šikimo likučiai bei per dieną sukauptas prakaitas. Tuome, pasigirsta itin garsus „trrrrrpt!“. Nelabai suvokiu, pro kur praėjo oras, gal tavo dujos išlėkė taip staigiai, kad net „patraukė“ mano penį. Viskas, mano penis apgazuotas ir smirda! Jis paženklintas gražaus vaikino šaiba visam gyvenimui. Juk naujo penio neturėsiu, o vaikščiodamas su šiuo, visą gyvenimą prisiminsiu šią akimirką. Greitai pradeda kilti sperma, net ir visiškai nestimuliuojant jo specialiai ranka. Tu pradedi stenėti, suprantu jog kakutis jau pakeliui. O tuomet kiek kilsteli savo subinę, sakydamas „och, šūdas tau tuoj bus“. Tuomet pačiu laikuu spėju tave perspėti, kad jau nuleisiu, ir štai, nukreipęs penį kiek žemiau, į klozeto sieneles tykšteli keli gausūs spermos purslai. Tuo pat metu jau girdžiu kaip tau pradeda lįsti šūdas, tu dar spėji sušukti, kad saugočiau galvutę, jei nenoriu šūdinų problemų vėliau, na o už dar poros sekundžių jį pamatau. Krisdamas jis kabiną galvutę, kurios paviršius pasidengęs sperma.

- Uaach! - atsidūsti. Kaip šūdas? - klausi.
- Visai nieko. Dar bus?
- Abejoju
Tuomet sakai, jog reikia valytis. Čia aš pasiūlau savo paslaugas:
- Gal galiu nuvalyti tau su galvute?
- Nu visai durnas?
Tada susijaudinu lytiškai vėl, kad mane sugėdino, pavadino durniumi toks gražus vaikinukas.
- Tikrai valysi? Nu davai! - atsakai.
Aš tik atsmaukęs savo zalupą iki galo ir tik „brūūūkšt“. Viskas, išvalyta. Aišku tu su tualetiniu popieriumi pabaigi normaliai, dar pasiūlęs pauostyti tepinėlį. Tuomet apsimaunim triusikus bei sakai:
- O pala, pareina šaiba, uostysi?
- Tai žinoma!
- Tššššššpšt! - pasigirsta per tuos „kanapinius“ apatinius
- Oaaaach! - išleidžiu orgijos garsą aš.
- Pasiorgazminai?
- Jooooooo!
Apsimauni ir džinsus, ir atsiklausęs ar gali eiti, išeini. O aš lieku sėdėti ant klozeto su savo smarve išniekintu pimpaliuku. Ir taip aš, nevalydamas savo apdergtos galvutės, prasėdžiu dar valandą, apsimaunu savo kelnes ir nueinu. Tau bežaidžiant kompu dar kiek pasišnekam apie gyvenimą ir čia aš susiduriu su Stokholomo sindromu - taip per tas keliasdešimt minučių pripratau būti prispaustas tavo subinės, kad nebemoku gyventi ir vaikščioti ar sėdėti laisvas. Todėl vėl palendu po prie kompo sėdinčiu tavimi - apžergiu tave ir prisispaudžiu prie galo. Tuomet tu tik „hop“ ir užšoki ant manęs. Tavo kelnės kiek smuktelėjusios, matosi tavo skirtukas, ir aš kone neatsiklausęs, įkišu ranką ir viduriniuoju pirštu pradedu braukti tau iš apačios į viršų, ištraukęs apuostinėju.
- Nu tu tikras iškrypėlis, eina na...
- Tai jau jo. Iš kitos pusės, aš labai paprastas žmogus - man nereikia lytinių santykių, pasibaigiančių sueitimi.
- Na aš savo penio taip nuodyti tai neleisčiau, bet jei tau patinka, tai prašau... Žiūrėk, kad paskui infekcijos nebūtų.
Taip ir nenusiplovęs penio ir net nesisiojęs, nueinu miegoti. Tikiuosi, tu, namie, šikdamas, tikiuosi irgi mintyse įsivaizduoji mane po savimi. Ankstų rytą, prabundu nuo degančios zalupos skausmo - ji visa patinusi - suprantu, jog čia užsinešiau infekciją kopinėdamas tavo normaliai neišvalytą šikną. Vos prasišlapinu. Tad paskambinu tau,susirūpinęs išklausai ir atlekiu pas tave. Tu guli lovoje, tiesa, jau su kitais apatiniais - šviesiai pilkos spalvos. Tuomet apsikabinę kartu paverkiam, tu glostai mane. Su adata iškrapštai man nuo penio savo š likučius, o tada kaip sakoma- kuo susirgai tuo ir gydykis - įspraudžiu savo dešrą tarp tavo bandučių (šįkart jau švarių) bei palaikau. Prieš tai pirštu patikrinu tavo skirtuką - jis švarus, š ten nė kvapo, tik trupinėliai prakaito, atsiradusio per miegus. Tada pasibučiuojam pimpalais. Tu užsivarai ir nuleidi tiesiai į mano bybio skylutę. Įmano šlapimo takus patenka tavo spermos. Paskui viską užbaigi sisiodamas ant visos tos vietos, o aš toliau kaifuoju, tu savo šlapimu pagydei mano birką, dabar ji sveika, laiminga ir džiaugiasi.

Komentaras