Sėkmė
Tamsi tema
Pasirinkite kalbą
Tamsi tema
Pasirinkite kalbą

Nelauktai Justelis pakylėja Kritupo penį lig dangaus.

Buvo pamoka, bet klasėje likome be priežiūros. Justas šnekučiavosi su dviem kitomis merginomis bei dar pora vaikinų. Įvyko kažkoks draugiškas susistumdymas. Kažkas kažkam mesteli repliką, panašią į „tai kur tu sėdies ant manęs, sėsk ant jo“ ar pan. Aš išgirstu, ir man vien nuo to kiek kilsteli stajakas. Bet tuomet kažkas pamini Kristupo vardą ir Tomantė taria:
- Kristupai, Justas nori ant tavęs atsisėst! Man atsisukus, Justas paantrina.
- Man ateit?
- Ateik, Kristupai, ateik! Sėsk ant kėdės - sako jis, kilstelėjęs savo riestą subiniuką, kurį kuo puikiausiai išryškina jo juodos spalvos džinsai. Vien į riestumą žiūrėdamas vos nesusileidi, o kai savo šikna atsisėdu bei paliečiu jo šikniuko įšildytą kėdę, kone nualpstu. O dar kai atsisės, gal ir širdis sustos...
Ir tuomet jis, nieko nesakęs, tik pumpteli ant manęs. Aš iškart atsidūstu - ir iš prislėgimo sunkumo, ir aišku, iš malonumo.
- Stajakas yra? - teiraujasi Kirkliauskas
- Visai gerai. Ir jam besėdint, toliau beisišnekučiuojant, juntu, kaip malonumo jausmas mano kelnėse tik didėja. Bet nieko nesakau jam, nedarau, noriu paeksperimentuoti, ar pavyks nuleisti. Juk nedažnai pasitaiko galimybė, kai klasiokas pakviečia pasdėti ant manęs. Vis labiau kylant peniui, ar irgi raustu, daugiau judu, tad Justelis tai pajutęs, pakrutina savo subinę, stengdamasis įsitrinti į mano klyną, na o tuomet pajuntu, kad mano sperma visai čia pat, liko tik vienas žingsnis iki pergalingo šūvio kelnaitėsna. Ir galiausiai, po dar minutės, nebeatlaikęs jo riestos šiknos išsipūtimo besėdint bei pasigirdusio į oro pagadinimą garso, kuomet jis šikniuką kilsteli per kelis cm, man iššauna taip smarkiai, jog net kilsteliu savo iš vietos, kilstelėdamas ir jįjį.
- Oach, oaaach! - tariu aš, spermos purslams ištrykštant į sausutėliais buvusius triusikus. Orgazmo pojūtį greitai pakeičia nelabai geras jausmas, suvokus, jog klynas kelias valandas bus šlapias, pakolei grįšiu namo.
- Gavai orgazmą? - teiraujasi Tomantė
- Aha - atsakau
- Nuleidau šaibą, tai ir pokštelėjo patranka iš malonumo! - šauna Justas. Ir iš tiesų, šioks toks kvapelis buvo.
- Each! - apgailestavimas dėl šlapių kelnyčių pasijunta mano balse.
- Kristupas paleido į kelnes savo vaikus! - džiūgauja Justukas toliau

Va, kaip turi dvokti kitų bičų šaibos - dabar suprantu. Orgazmas jau gautas, jis nugali mano bybį savo šikniuku, bet lieka sėdėti toliau.
- Pas Kristupą šlapios kelnės! - smaginasi Justelis prieš chebrą klasiokų
- Nemalonu net kažkaip liesti ar tikrintis - sakau aš. Gal sėdėk toliau, nesikelk!
- Ok
Toliau jie šnekasi savo reikalais.
- Ojei norėsi sisioti, irgi darysi į kelnes?
- Ne, tada jau teks pasikelti...
Pagaliau baigiasi antra pamoka ir jis taria:
- Nu ką, Kristupai, laikas pakilti!
Tuomet aš perkreiptu veidu irgi pakylu, kažkiek jausdamas šaltį bei drėgmę.
- Nu kaip, dar drėgna? - teiraujasi Kirkla.
- Žiauriai nefaina, gal turi duoti triusikus pasikeisti švarius su savim?
- Ne, nebent dėvėtus
- Gerai, irgi tiks!
- Pribezdėti...
- Ok, apsimausiu nors ir priekiu specialiai...
- Baik, tu Kristi, nu, nesupranti juokų... Taip išsiskiriam.
Vis dėl to, vienąkart nueinu tūlikan pasisioti. Klasiokai tai pamato. Išsitraukiant, imu savo daiktą už priekio, greit išstveriu, matosi išbėgusio kremo likučiai. Pasisioju. Nusišluostau servetėle, beįsikišdamas atgal, pasivynioju daikčiuką servetėle - mažiau drėgmę jausiu. Išeinu, Justas klausia:
- Kaip pasisiojai, dar drėgna?
- Jau mažiau, ant medžiagos tiesiog dėmė, o ant bybuko dar matėsi kremo...
- Supratau. Gerai, sėkmės - apsiplauk penį, pasikeisk triusikus - atsiprašau jei sugadinau tau dieną ar priverčiau pasijusti nepatogiai - taria jis, tvirtai paspausdamas man ranką.
Na o grįžęs namo, nusimasturbuotju sau įprastu būdu, mąstydamas apie jo užpakaliuką išryškinančius juodus džinsus. Specialiai nuleidžiu į triusikus, nebesistengdamas iškišti. Juk jie ir taip sutepti, be to, šalia yra servetėlė.

Komentaras