Sėkmė
Tamsi tema
Pasirinkite kalbą
Tamsi tema
Pasirinkite kalbą
Įvairios

Pirmas kartas su Vyru pirtyje

Man tada buvo 18 m. Buvau kaime su tėvais ir vyresniu broliu, dažnai, ypač, vasara ten dienas leisdavom. Trumpai apie mane, aukštas, lieknas sportiško sudėjimo, žalių akių, tuo metu turėjau merginą... Padėjom seneliams su darbais. Vakare kūrenom pirtį. Aš vėlavau į pirtį, nes dar kaimynui padėjau dažyt garažo duris iki kol sutemo. Tuo metu visi vyrai, giminėj eidavom nuogi į pirtį. Visad nerimaudavau, kad man gali pasistoti. Tuo metu kaime dar buvo atvažiavus pusseserė su savo vaikinu, jam buvo apie 34 m., jis turėjo tatuiruotę ant kairės rankos, raumeningą kūną ir kelių cm barzdelę. Tuo metu pusseserė laukėsi, jau buvo 7 mėnesio stadija. Taip gavosi, kad su kaimynu užbaigėm dažyt jau temstant, skubėjau namo - norėjau dar į pirtį nueit pasikaitint. Iš namų čiupau švarius apatinius, rankšluostį ir nulėkiau į pirtį. Žinojau, kad būsiu vienas, greit nusirengiau prieškambarį nuogai ir žengiau į garų kambarį. Tik atvėręs duris pamačiau sėdintį pusseserės vaikiną, truputį irgi pasimetusį, staigiai pridengiantį rankšluosčiu saviškį. Aš neturėjau rankšluosčio pasiėmęs, sekundei pagalvojau, kad reiktų grįšt į pirties prieškambarį pasiimt, bet prisiminęs, kad visi mes vyrai vienodi, drąsiai žengiau ir atsisėdau šalia jo. Daug vietos pirtyje nebuvo, todėl mūsų keliai susilietė, abu sedėjom plačiai kojas išskėtę. Kurį laiką buvo tyla. Aš užsimerkiau, jaučiau kaip prakaitas žvelgia mano veidu, atsimerkiau, nes jo koja sujudėjo truputį. Tada pastebėjau.. rankšluostis, kuriuo jis dengė savo pasididžiavimą buvo palapinės formos. Stengiausi apsimesti, jog nepastebėjau, bet tada jis sutridė tyla:
- gerai kaitina, lengva mintimis nuklysti į prisiminimus. Tu vyras, tikriausiai, supranti, koks jautrus jis pasidaro, kai negauni sexo kurį laiką. Aš tylėjau, nežinojau, ką atsakyt. Jis tęsė:
- ranka atsibosta žaisti. Norisi daugiau, gi tu jau bandęs su savo mergina?
Mes su ja buvom bandę tik masturbuot vienas kitą. Prisiminiau kaip ji ritmingai judėjo, kai dirginau jos drėgną putytę. Neskubėdamas lėtai atsakiau:
- be abejo, aš jau mylėjausi su *******. Suprantu tave, o tai nerandat kitų būdų, kaip vienas kitą patenkinti? Jis pagalvojo, draugišku tonu atsakė:
- nu, žinai ****, ne visos merginos mėgsta čiulpti.
Jis atsisuko į mane, jaučiau jo žvilgsnį, bet nedrįsau atsisukti. Nors pirtyje buvo labai karšta, jaučiau kaip pradėjau šiek tiek drebėti bei mano širdies plakimas pagreitėjo. Greičiausiai, tai pastebėjęs jis tarė: visai neblogai dabar būtų išsitaškyti.
Iš lėto žiūrėdamas į mane jis patraukė rankšluostį nuo savo kieto, net tvinksinčio pimpalo. Neištvėręs įtampos pažvelgiau jam į akis. Kurį laiką žiūrėjom vienas į kitą, tada iš lėto jis pakėlė dešinę ranką (jis sedėjo man iš kairės ant suoliuko), suėmė man už galvos, šiek tiek aukščiau kaklo ir švelniai pradėjo lenkti mano galvą prie saviškio, kuris tiesiog tvinksėjo iš nekantrumo. Iš pradžių priešinaus, bet kai dar kartą jau kiek palenktas pažvelgiau jam į akis, jis nusišypsojo ir pasakė:
- pabandyk, nieko blogo neatsitiks - bus mūsų paslaptis.
Tuomet pasidaviau jo jėgai ir iškarto apžiojau galvutę. Nebuvau nei karto turėjęs pimpalo burnoj, sekundėj pagalvojau ką daryt, bet jis lyg girdėdamas mano mintis ištarė:
- tik išsižiok, aš pasirūpinsiu viskuo kitu.
Jis iš lėto pradėjo kišti saviškį man vis gilyn, pradėjau žiaugčiot, kas kart man sužiaugčiojus jis sustodavo. Taip viskas ir tęsės kurį laiką - jis lėtai sukišdavo iki pusės, nes daugiau man nepavykdavo paimti ir ištraukdavo. Jo pimpalas buvo didelis, maždaug 19 cm, šiek tiek ir storesnis nei mano bei su didele galvute, dėl kurios nuolat springdavau. Galų gale, ištraukęs eilinį kartą man springstant jis pasakė: dabar kišiu visą, noriu pamatyti ką išmokai, todėl giliai įkvėpk.
Man nespėjus giliai iki galo įkvėpt jis su jėga pamovė mano burną savo tvinksinčiu pasididžiavimu. Iš pradžių norėjau sužiaugčiot, bet kai jis paspaudė mano galvą dar giliau, pajaučiau, jog nuryjau, jo galvutė buvo mano gerklėj. Jaučiau jį visą šiltą tvnksintį savo gerklėj.. nebebuvo žiaugčiojimo, galėjau lėtai kvėpuot pro nosį. Užuodžiau jo prakaituotą odą ir kiaušus, su kuriais mano smakras lietėsi. Tuo metu jis vis dar laikydamas ranką man už galvos ėmė garsiai kvėpuoti ir dėjuoti iš malonumo. Pajaučiau kaip dideli spermos purslai šovė giliai gerkle, žinojau, kad neturiu kito pasirinkimo, nes jo sėklos buvo tiek daug, todėl viską nuryjau. Jis paskutinius lašus dar iš malonumo purtydamasis nuleido man ant lūpų ir tada lėtai atsitraukė. Nepažiūrėjęs man į akis jis staigiai išėjo iš kambario. Tuo metu jaučiau, kaip jo sūri sperma degina mano gerklę, bet tuo pačiu buvau taip susijaudinęs, kad būčiau galėjęs be rankų nuleisti ir pats. Daugiau mes apie tai nekalbėjom. Toks buvo mano pirmas kartas su vyru.

Komentaras

Pateikti